head ():

In articolul trecut scriam cat de importat este ca orice afacere sa detina un site web de prezentare.

Astazi am sa va descriu pe scurt  avantajele oferite de un site web de prezentare.

Credibilitate

Unul din principalele motive pentru care afacerea ta ar trebui sa aiba un site web de prezentare este credibiitatea. In present toate afacerile sunt intr-o concurenta acerba. Tocmai de aceea un site web iti va oferi ocazia de a iesi in evidenta si de a comunica informatii utile potentialilor clienti.

Un site web este totodata o oportunitate de a face o prima impresie si de a arata clientilor profesionalismul de care da dovada afacerea ta.

Marca

Marca afacerii tale este unul din cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa il observe potentialii clienti. Totodata te poate diferentia fata de concurentii tai. Fara un site web de prezentare este foarte dificil sa iti faci marca cunoscuta deoarece, potentialii clienti nu pot gasi atat de usor informatii utile despre compania ta.

Oportunitati

Unul dintre cele mai importante motive pentru ca afacerea ta sa detina un site web este faptul ca sansele de a obtine client prin intermediul acestuia sunt mult mai mari.

Atata timp cat clientii te gasesc online, devin interesati de produsul sau servicul oferit de compania ta si vor putea sa te contacteze mult mai usor cu ajutorul informatiilor afisate pe site-ul web. Partea buna este ca aria potentialilor client creste, pentru ca te poti raporta la utilizatorii de internet din toata tara si nu doar locali.

Trafic Organic

Daca firma are un site web optimizat corect, cresc sansele de a aparea in rezultatele cautarii pe motoarele de cautare, ceea ce inseamnea ca in momentul in care oamenii cauta un produs sau un serviciu exista sansa ca site-ul web sa apara in rezultate. Acest lucru va ajuta cresterea bazei de clienti.

Economie Timp + Serviciu Clienti

Multe firme care nu au un site web de prezentare, primesc apeluri de la clenti existenti sau potentiali care pun diferite intrebari cum ar fi: locatie, orar, servicii oferite, preturi, etc. Daca se pierde un apel telefonic, clientul este pe jumatate pierdut. Un site web poate reduce aceste apeluri care consuma timpul angajatului, deoarece toate informatiile utile se vor regasi pe site.

Actualizari si Anunturi

Avand in vedere ca site-ul web va fi deschis 24/7, va fi usor sa publicati si sa actualizati anunturi pentru clientii actuali sau cei potentiali. Este o modalitate de a-I tine la current cu tot ceea ce face compania. De exemplu daca este o firma de productie, orice lansare de produs se poate lista pe site-ul web. Astfel clientii care s-au abonat sau care viziteaza frecvent site-ul vor vedea produsul nou lansat.

Marketing Digital

Daca firma intentioneaza sa utilizeze marketingul difital pentru a creste clientii potentiali si de a dezvolta afacerea, va trebui sa genereze traffic catre un site web sau o pagina de destinatie. Pentru a putea face acest lucru eficient, in functie de instoricul de traffic puteti viza cei mai calificati clienti si sa obtineti cel mai bun ROI al cheltuielilor publicitare. Aceasta este ceva ce nu poate fi configurat retroactiv, asa ca cel mai bine este sa va deschideti site-ul devreme, chiar daca nu planuiti sa difuzati inca anunturi.

Daca aveti nevoie de un site web de prezentare sau un magazin online, firma noastra va sta la dispozitie cu pachete pentru toate buzunarele. Trebuie doar sa ne contactati.

Share This
WhatsApp Luati legatura cu noi