head ():

Creare site-uri web de prezentare

Toate site-urile web de prezentare realizate de noi sunt responsive. Acest aspect ajuta site-ul web sa poata fi accesat de pe toate dispozitivele (telefon, tableta, pc).

Un site web responsive face ca experienta utilizatorului sa fie mult mai placuta. Site-urile web care nu sunt responsive nu sunt prietenoase deoarece, este nevoie sa redimensionati pagina, sa derulati, sa mariti sau sa micsorati pentru a gasi ceea ce cautati pe pagina respectiva.

 

De ce ar trebui sa fie responsive site-ul web? 

In zilele noastre aproape jumatate din utilizatorii de internet, acceseaza site-urile web cu ajutorul smartphone-ului. In acest ritm navigarea pe site-urile web cu ajutorul dispozitivelor mobile, va inlocui treptat navigarea bazata pe desktop in urmatorii ani. Ca si exemplu, pagina noastra web este accesata in momentul de fata intr-o proportie de 43% de pe smartphone-uri si tablete, ceea ce ne demonstreaza cat de important este ca un site web sa fie optimizat si pentru dispozitivele mobile.

Site-ul dvs. web va fi construit conform specificațiilor și cerințelor furnizate de dumneavoastra la semnarea contractului. Site-ul dv. web va fi construi si proiectat de aceeasi echipa de la inceput pana la final. La fiecare proiect acordam o atentie deosebita detaliilor si ne axam foarte mult pe calitate. Pentru noi satisfactia clientului la finalul lucrarii inseamna totul.

Site-ul Web cu design unic

Toate site-urile web realizate de noi vor fi construite in functie de nevoile clientului.

Site-ul Web construit responsive

Toate site-urile web realizate de noi sunt responsive deoarece in zilele noastre majoritatea celor ce navigheaza pe internet o fac cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei.

Importanta unui Site Web

Este important sa aveti un site web deoarece va ajuta sa va dezvoltati afacerea. Este important ca afacerea sa fie vizibila in mediul online deoarece va atrage noi clienti care va vor aduce o crestere companiei.

Aveti nevoie de un site web sau magazin online? 

Share This
WhatsApp Luati legatura cu noi