head ():

Creare magazin online la cheie

Creare magazin online la cheie. Un magazin online va poate genera castiguri, dar depinde de cum e optimizat si promovat.

In ultimii an cumpărăturile on-line au devenit foarte populare. Este mult mai usor si mai comod pentru un client sa petreaca timp pe platforma unui magazin online. Companiile incep sa simta o crestere in vanzarile online, indiferent de produsele pe care le vand. Exista mai multe motive pentru care este profitabil sa va creati un magazin online.

De ce aleg clientii sa cumpere on-line?

Pentru majoritatea oamenilor cumparaturile online reprezinta o optiune incredibil de usoara si comoda deoarece nu trebuie sa se deplaseze pana la magazinul dorit, nu trebuie sa astepte pana sunt serviti de catre un angajat care nu are chef de clienti si isi pot face cumparaturile apasand doar apasand un buton.

Care este diferenta dintre un site web standard si un magazin online?

In general, site-urile standard ale companiilor oferă o imagine de ansamblu a serviciilor, produselor pe care le ofera clientilor, detalii de contact, un formular de contact prin care clientul poate cere informatii suplimentare, dar nu veti putea achizitiona nimic de pe acest site. Un magazin online include o baza de date cu produse, categorii de produse, informatii despre produse si sisteme de plata. Pe scurt un magazin online este un magazin de unde clientul poate cumpara rapid si in siguranta, fara batai de cap.

 

Weblex Design - creare site-uri web, creare magazin online, seo , mentenanta site web

Avantajele unui magazin online:

  • Nu aveti nevoie de un spatiu comercial pentru care sa platiti chirie
  • Nu aveti nevoie de angajati (va puteti gestiona singur magazinul)
  • Nu aveti cheltuieli de intretinere

Toate acestea inseamna costuri mai mici, castiguri mai mari.

 

 

Ce va oferim la un magazin online?

 

 

Magazin online cu design atractiv

Cu cat design-ul este mai nou si mai attractiv cu atat clienti au incredere mai mare in magazinul dumneavoastra. 

Magazin online cu design responsive

Toate magazinele online realizate de noi sunt responsive. Unui potential client ii va fi foarte usor sa plaseze o comanda direct de pe telefonul mobil. 

Magazin online cu administrare proprie

Magazinul online va avea un panou de administrare cu ajutorul caruia veti putea sa va administrati singuri platforma online fara a avea nevoie de ajutor si fara a implica alte costuri. 

Foto produse

Client trebuie sa fie atrasi de produsele pe care le vindeti, tocmai de aceea aveti nevoie si de poze profesionale. Cu ajutorul colaboratorilor nostrii va putem oferi si servicii foto pentru produsele pe care le veti avea la vanzare.  

Aveti nevoie de un site web sau magazin online? 

Share This
WhatsApp Luati legatura cu noi