Contactati-ne acum

Pentru o oferta de pret personalizata ne puteti contacta telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact.

Date firma

Adresa: Str. Urusagului nr. 24, Floresti

Cod unic de inregistrare: 37639616

J12/2957/2017

Cont: RO76BTRLRONCRT0415303401

Telefon

Vanzari: +40745-931 326
Support: +40745-931 326

 

 

Creare site web

Realizam site-uri web de prezentare la comanda, in functie de necesitatile clientilor. Toate site-urile realizate de echipa noastra sunt optimizate pentru a functiona pe toate dispozitivele. 

Magazine online

Un magazin online este o parte vitală a oricărui comerciant. Multi prefera un magazin online din mai multe motive: este usor de administratie si nu aveti neaparata nevoie de angajati, este mai ieftin si nu in ultimul rand va puteti promova unei arii mai largi de clienti. 

Redesign site

Multi detinatori de site-uri stau pe ganduri si nu stiu daca merita sa isi refaca site-ul web cel vechi.

Conteaza foarte mult impresia pe care o are vizitatorul site-ului dumneavoastra. Practic isi va face o impresie in primele 10 secunde daca va parcurge tot continutul site-ului sau va cauta site-ul unei alte firme cu acelasi domeniu de activitate. Chiar daca sunteti cei mai buni de pe piata, daca site-ul companiei este invechit, veti pierde clienti.

Noi va putem ajuta cu un design nou a site-ului dumneavoastra care va creste credibilitatea si calitatea serviciilor sau produselor pe care le oferiti.