head ():

Redesign site web – merita sa refacem site-ul vechi?

Multi detinatori de site-uri stau pe ganduri si nu stiu daca merita sa isi refaca site-ul web cel vechi.

Conteaza foarte mult impresia pe care o are vizitatorul site-ului dumneavoastra. Practic isi va face o impresie in primele 10 secunde daca va parcurge tot continutul site-ului sau va cauta site-ul unei alte firme cu acelasi domeniu de activitate. Chiar daca sunteti cei mai buni de pe piata, daca site-ul companiei este invechit, veti pierde clienti.

Noi va putem ajuta cu un design nou a site-ului dumneavoastra care va creste credibilitatea si calitatea serviciilor sau produselor pe care le oferiti.

Imaginea companiei dumneavoastra este totul si tocmai de aceea trebuie sa fie impecabila! 

Chiar daca site-ul dumneavoastra functioneaza nu inseamna ca este si apreciat de cei care il viziteaza. In prezent vizitatorii site-ului dumneavoastra au multe optiuni si tocmai de aceea aspectul site-ului de prezentare al companiei dumneavoastra trebuie sa fie cel mai atragator dintre toate site-urile concurente. 

 

Care sunt avantajele unui redesign a site-ului dvs.?

Unele dintre avantajele refacerii designului site-ului dvs. web:

  • Site-ul companiei dumneavoastra va fi actualizat la ultimele tendinte in materie de design, aspect cu totul nou si placut, care va va aduce la acelasi nivel cu concurenta dumneavoastra.
  • Site-ul dumneavoastra poate sa obtina un scor mai bun la cautarea organica.
  • Poate imbunatatii experienta celui care va viziteaza siteul, ceea ce poate duce la mai multe conversii de la un simplu vizitator la un client.

Care este cel mai bun moment pentru a reface site-ul?

Majoritatea companiilor care detin un site web de prezentare ar trebui sa se gandeasca la refacerea site-ului web la fiecare 3 ani. Online lucrurile se schimba intr-un ritm alert. De exemplu in zilele noastre majoritatea vizitatorilor isi folosesc smartphone-ul sau tableta pentru a accesa site-ul web, tocmai de aceea este important ca acesta sa fie responsive. Multe site-uri mai vechi nu au aceasta proprietate, tocmai de aceea vizitatorii site-ului abandoneaza site-ul web in momentul in care observa ca nu este compatibil cu device-ul folosit de ei. 

 

Site-ul Web cu design unic

Toate site-urile web realizate de noi vor fi construite in functie de nevoile clientului.

Site-ul Web construit responsive

Toate site-urile web realizate de noi sunt responsive deoarece in zilele noastre majoritatea celor ce navigheaza pe internet o fac cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei.

Importanta unui Site Web

Este important sa aveti un site web deoarece va ajuta sa va dezvoltati afacerea. Este important ca afacerea sa fie vizibila in mediul online deoarece va atrage noi clienti care va vor aduce o crestere companiei.

Aveti nevoie de un site web sau magazin online? 

Share This
WhatsApp Luati legatura cu noi