head ():

Orice site web, aplicatie sau magazin online are nevoie de o gazduire de calitate superioara

 

Ce insemna gazduire sau hosting?

Gazduirea sau hostingul este serviciul care va ofera posibilitatea sa inchiriati un spatiu pe un server fizic care va stoca toate fisierele continute de un site web, magazin online sau aplicatie necesare pentru a rula corect. Pe langa spatiul oferit, se ofera si alte servicii cum ar fi: securitate, backup, suport tehnic, etc.

Pe scurt am sa va prezint cateva avantaje pe care le ofera un serviciu de gazduire de calitate.

 

Securitate

In momentul in care va lansati site-ul web sau magazinul online, securitatea este unul din cei mai importanti factori de care trebuie tinut cont. Google nu este „prieten” cu site-urile care nu au un minim grad de securitate si nu utilizeaza https astfel ca va afisa urmatorul mesaj:

„Conexiunea dumneavoastră la acest site nu este sigură?” Apoi, va recomanda sa nu introduceti informatii sensibile, cum ar fi numerele cardurilor de credit sau parolele dumneavoastra.

Astfel ca alegerea unei companii bune de hosting si obtinerea unei adrese de ip sigura este necesara pentru a activa HTTPS pe site-ul dumneavoastra

Hardware avansat

Daca alegeti un o companie de gazduire web mai mare, vor avea mai multe servere. Asta inseamna ca, in cazul in care unul din servere se defecteaza, datele vor putea fi mutate pe un alt server, astfel site-ul web sau magazinul va ramane online si nu veti pierde trafic. 

Monitorizare 

Compania care se va ocupa de gazduirea site-ului sau magazinului dumneavoastra, va avea grija ca serverele sa functioneze in parametrii normali pentru ca aplicatia, siteul sau magazinul sa fie online tot timpul. Un site sau un magazin care „pica” din cauza hostingului, isi va pierde in timp clientii. 

Suport tehnic 24/7

Suportul tehnic este unul din cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul la achizitionarea unui serviciu de gazduire. Este foarte important sa aveti un suport disponibil 24/7  in cazul unei defectiuni ale site-ului web sau magazinului online. 

Adrese de email asociate domeniului

Furnizorii de gazduire ofera posibilitatea de a crea si de a gazdui adrese de email nelimitate asociate numelui dumneavoastra de domeniu. 

Gazduiri recomandate de noi

Aveti nevoie de un site web sau magazin online? 

Share This
WhatsApp Luati legatura cu noi