head ():

 

Ce este un site web?

Dacă aveți o afacere și nu aveti si un site web, veti pierde mari oportunități pentru afacerea dumneavoastra. Un site web poate fi folosit pentru a realiza mai multe strategii de marketing, asta pentru a ajuta afacerea dvs. să crească.

Ca un proprietar de afaceri, trebuie să va cunoasteti consumatorii. Este foarte important ca acesti potentiali clienti sa va poata gasi afacerea, tocmai de aceea daca ati detine un site web, asta nu ar fi o problema.

Afacerea dumneavoastra castiga credibilitate

In ziua de azi, tot mai multi consumatori folosesc internetul în căutarea produselor sau serviciilor pe care le doresc. Dacă detineti un site web, afacerea dumneavoastra va castiga credibilitate.

Tocmai de aceea un site web este imaginea brand-ului dumneavoastra.

Puteti sa va informati clientii in mod constant

Site-ul poate fi vazut si ca o brosura sau ca si un catalog online. Este mult mai usor si rapid sa va actualizati informatiile despre produsele si serviciile oferite de facerea dumneavoastra pe un site web decât pe un material printat.  Este mult mai usor sa va tineti clientii la curent, cand lansati un produs nou sau evenimentele pe care urmeaza sa le tineti, unele promotii speciale sau lansarea unor noi servicii.

Este accesibil oricând şi de oriunde

Un site web este la dispozitia clientilor si a potentialilor clienti 24/7/365 oferindu-le posibilitatea sa vizualizeze produsele (in cazul unui magazin online) si serviciile pe care le ofera afacerea dumneavoastra , chiar si in afara programului de lucru, cand nu puteti fi contactat telefonic. De asemenea, afacerea dumneavoastra poate deveni cunoscuta peplan national dar si international.

Aveti posibilitatea sa va targetati o piata anume

Indiferent ca vindeti produse sau oferiti servicii, site-ul dumneavoastrate  aveti putea sa va targetati o piata anume. Va puteti alege potentialii clienti care sa va vizualizeze reclamele in functie de varsta, etc. D

Departamentul de servicii clienti, va fi mai eficient

Indiferent de ceea ce oferi, un site va da posibilitatea sa va pastrati clientii aproape si să va dezvoltati relatia cu ei. Le puteti trimite newsletter(sub forma de mail automat), puteti posta articole cu sfaturi utile intr-un blog, puteti raspunde cu promptitudine la intrebarile potentialilor clienti, le poţi oferi programe de fidelizare etc.

Un site te ajuta la economisirea timpului

Dacă nu ati avea un site, dumneavoastra si angajatii firmei ar trebui continuu sa raspundeti la telefoane, emailuri, ar trebui sa mergeti la intalniri doar pentru a va informa clientul despre afacerea dumneavoastra, serviciile sau produsele pe care le oferiti. Cu ajtorul unui site web veti putea sa oferiti aceste informatii non stop, online, astfel economisind timp. Timp in care dumneavoastra si angajatii dumnavoastra vaputeti focusa pe calitatea serviciilor pe care le oferiti, astfel incat clientul sa se intoarca la dumnavoastra ori de cate ori va avea nevoie.

Timpul costa bani!

Aveti nevoie de un site web sau magazin online? 

completati formularul de contact!

Share This
WhatsApp Luati legatura cu noi